Wie is "SEO voor boekhouders"?

Wij zijn de SEO's specialisten voor boekhouders en accountants

Na ruim 3 jaar SEO te hebben gewerkt voor ongeveer 120 verschillende klanten hebben wij ervoor gekozen ons te gaan specialiseren in een specifiek werkveld binnen SEO, om zo maximale resultaten te kunnen behalen voor onze klanten. 

Vandaag de dag zijn we een klein getalenteerd team van 3, gericht op SEO diensten voor boekhouders, accountants en andere bedrijven in de financiële sector. In heel Nederland en België.

Julien

Julien en zijn collega analyseren en testen een website.

Ontmoet onze oprichter

foto team seo voor boekhouders

Team van SEO specialisten bij SEO voor Boekhouders.

Julien Hilgeman

Julien is een SEO specialist. Vanaf 2017 houd hij zich bezig met online marketing. Vanaf dit moment heb ik verschillende rollen vervuld die betrekking hadden tot SEO. Ik ben begonnen als marketing strateeg, waarbij ik analyses maakte voor bedrijven om hun online zichtbaarheid te vergroten.

Verder ben ik daarna 3 jaar geleden als SEO-freelancer begonnen. Tijdens mijn periode als SEO-freelancer, heb ik voor veel bedrijven gewerkt aan het verbeteren van de organische vindbaarheid.

U kunt zijn Linkedin profiel bekijken, om meer over hem te weten te komen.

 

We Practice What We Preach

Naast de resultaten van onze klanten, hebben we tienduizenden unieke bezoekers naar onze eigen websites gekregen, wat ook resulteerde in een hoop meer omzet. De SEO strategieën die we aanbevelen of uitvoeren, passen we ook met onze eigen projecten toe in de praktijk.

We werken bewust met een zeer kleine klantenkring, zodat we zowel uw resultaten kunnen maximaliseren. 

Niet een traditioneel marketing bureau

Ons team werken grotendeels vanuit huis of remote, wij hebben niet een fancy duur kantoor waar wij een hoop geld aan hoeven te spenderen. Dit bespaart ons kosten en stelt ons in staat om het beste talent internationaal in te huren (waarvan we velen het afgelopen jaren hebben getraind!).

Wij geloven in het schalen van waarde, niet in het aantal klanten. Het is beter voor u, en voor ons, als de resultaten die u ziet zo buitengewoon zijn dat u besluit uw budget te verhogen.

En terwijl andere bureaus de helft van hun tijd besteden aan het kopiëren, plakken en analyseren van gegevens, heeft onze automatisering die taak al volbracht. Al onze systemen zijn op maat gebouwd om onze campagnes te stroomlijnen en ons werk te versnellen, zodat u niet betaalt voor verspilde tijd.

Laten ons uw website verkeer groeien